Localizare


Clubul de agrement Hamak se află pe Strada Izvoarelor nr. 8, în Bârnova, Pietrărie. Urci Buciumul, treci pe lângă All Seasons, faci curba mare la dreapta și în câteva sute de metri vei vedea indicatorul la dreapta spre Pietrărie (sau către Mănăstirea Tărâța). Este un drum pietruit care intră în pădure; e drumul corect, mergi pe el cu încredere. De acolo, mai ai de mers 2,5 km. Urmărește indicatoarele spre Hamak.

Ce mai poți face la Hamak

Dacă, printre atelierele noastre de gătit și cântat, mai dorești să faci și alte activități, clubul de agrement Hamak este perfect pentru acest lucru. Iată ce mai poți face aici:

  • Echitație: în manejul de la Hamak ai tot spațiul de care este nevoie pentru a te bucura de energia pozitivă a cailor;
  • Plimbări cu poneii pentru cei mici: dacă vii cu copilul, trebuie să știi că la Hamak i se va oferi ocazia de a se plimba pe spatele poneilor și de a se bucura din plin de această experiență;
  • Spațiu de joacă pentru copii: dacă nu vor să se plimbe cu poneii, copiii pot fi lăsați în spațiul de joacă special amenajat pentru ei;
  • Relaxare în hamace: dacă vrei să te relaxezi, poți să o faci în hamacele amenajate într-un loc retras și liniștit.

Camping la Hamak

Dacă achiziționezi un Abonament de 3 zile (90 lei), primești un loc gratuit pentru cortul tău în camping la Hamak, alături de accesul la concertele organizate în fiecare seară.